Klímával való fűtés? Ez most komoly? 

Nézzük miért éri meg klímával fűteni:

Kánikulában

Olyan lakás, amelyiken sok ablak található, a nyári kánikulában nagyon gyorsan fel tud melegedni.

 

“Saját kezűleg klíma karbantartás?” 

A válasz NEM! Mindig megfelelő szakembert kell hívni.

Mit tegyünk, ha már nem bírjuk elviselni a hőséget? 

Ha már elviselhetetlennek érezzük a hőséget és semmilyen házi praktika és tippnem válik be , hogy lakásunkat lehűtsük, mégis ülő helyzetünkben folyik az arcunkról az izzadság, akkor talán érdemesebb lenne valami egyszerűbb, gyorsabb megoldást bevezetni.Ilyenkor érdemes elgondolkodni a klíma vásárlásán.

 

Nem teszünk kárt vele? 

Nagyon sok orvos egyetért abban, hogy Klíma használata gyerek mellett nagyobb biztonságot nyújt a légkondicionáló egy csecsemőnek. mint a forró, levegőtlen, párás környezet. Szükéséges betartsuk az alapvető szabályokat, klíma gyerek mellett. Tippekkel szeretnénk segíteni a szülőket, hogy helyesen használják a klímát gyerek mellett a baba biztonsága érdekében.

Ön még gazdaságosabbá teheti a fűtésre használt klíma működését a H tarifa nyújtotta előnnyel

Október 15. és év április 14. között kedvező áron kapja a villamos energiát, maximum annyiért, mint a vezérelt árszabás. Az ország egész területén elérhető ez a kedvezményes áramtarifa a nap 24 órájában,megszakítás nélkül. A H tarifát mindenkinek jár,csak igényelni kell.

Milyen a klímával fűteni? 

Erre mi csak 5 szót mondunk: Olcsó, gazdaságos, egészséges, komfortos és környezettudatos.

Egyre népszerűbb a mobil klíma

Lehet,hogy nincsen lehetőségünk légkondicionáló rendszer kiépítésére, de erre is van már megoldás. Viszonylag egyszerűen és hatékonyan megoldható egy adott helyiségben a kívánt hőmérséklet biztosítása,mobil klímával  és elég csupán egy kivezetés a falon, vagy az ablakon keresztül.

A klíma szerelés engedély köteles lett.

1. oldal / 5