Egyre több és több háztartásban találkozhatunk klímaberendezésekkel, azonban nagyon sok klímahasználó nincs tisztában ezen készülékek működési elveivel. A következő írásunk ezen téma hiánypótlásaként funkcionál elsősorban.

Következő írásunkban a kompresszoroknak fogunk kicsit tüzetesebben utánanézni. Mik is ezek? Miért olyan fontos, hogy tökéletesen működjenek?

Klímaberendezésvásárlás és beszerelés előtt releváns kérdés, hogy hová szereltessük be klímánkat az otthonunkon belül? A következő néhány sorban ebben szeretnénk segíteni Olvasóinknak. 

Ahogy a világon gyakorlatilag minden termék minősége, úgy a klímáké is függ az árkategóriájától. Egy-egy közepes árkategóriájú klímaberendezésnél azonban már találkozhat az ember igen hasznos extrákkal, hogy csak egyet említsünk, ilyen extra lehet az öntisztító funkció.

Korábban már foglalkoztunk azzal, milyen fontos, hogy otthonunkban megfelelő hőmérsékletű és megfelelően megszűrt levegőt teremtsen klímaberendezésünk. A közlekedés, szmog, por, mint városi körülmény kellő nehezítés, ha egészségünket meg akarjuk őrizni. Szerencsére a klíma ebben segítségünkre van, azonban más előnyökkel is bír.

- Mono split klímák

Minden egyben, egy helyiségben

A mono split klímatípusok a legjobb split klímák. A ’split=osztott’ angol szóból ered, mely azt jelenti, hogy egy beltéri egységhez egy kültéri egység csatlakoztatható.

Mit tartalmaznak a mono split klímák?

1. oldal / 7